Politsei otsib kahe avarii pealtnägijaid

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema

Põhja prefektuuri avariitalitus palub pealtnägijate abi kahe eile Tallinnas juhtunud liiklusõnnetuse asjaolude selgitamiseks.

Eile, 19. augustil kella 16.50 ajal põrkasid vasakpööret tehes kokku heleroheline sõiduauto Toyota Aygo ja punast värvi BMW 325. Toyota paiskus pärast kokkupõrget kahe sõidusuuna vahelisele haljasalale. Autod sõitsid mööda Sõpruse puiesteed Akadeemia tee suunas ning tegid vasakpööret Tammsaare teele.

Eile, 19. augustil kella 20.50 ajal märkasid möödujad Narva maantee ja Pärnamäe tee ristmiku lähedal jalgratta- ja jalgteel jalgratturit, kes oli kukkunud ning viga saanud. 52-aastane Rein oli alkoholijoobes, ta viidi sündmuskohalt Põhja-Eesti regionaalhaigla Mustamäe korpusesse.

Põhja prefektuuri avariitalitus palub pealtnägijate abi õnnetuste täpsete asjaolude selgitamiseks, ühendust palutakse võtta telefonidel 612566 või 110.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles