Päästjad evakueerisid Maardus keldripõlengu tõttu kortermaja elanikud

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Päästjad evakueerisid Maardus täna öösel viiekordse paneelmaja keldris puhkenud tulekahju tõttu kahe trepikoja elanikud, inimesed põlengus kannatada ei saanud.

Põhja päästekeskuse teatel sai häirekeskus Maardus Ringi tänaval asuvas paneelmajas puhkenud tulekahjust teate kell 1.21. Päästjate saabudes oli paneelmaja kaks trepikoda paksult suitsu täis ning päästjad tegid kindlaks, et suitsu tuli hoone keldrist.

Päästjad evakueerisid maja kahe trepikoja elanikud ning sisenesid keldrisse, kus põles kaks keldriboksi. Tulekolde suurus oli 20-30 ruutmeetrit. Lisaks oli ühes keldri peal asuvas korteris ülekuumenemise tagajärjel süttinud vannitoa uks.

Tule levikule pandi piir kella 2.58-ks ning lõplikult kustutati tulekahju kell 3.12. Ruumid ventileeriti ülerõhuventilaatoriga. Päästjate esialgsel hinnangul põhjustas tulekahju hooletu käitumine lahtise tulega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles