Kohus mõistis juhiloata roolikeerajale pika aresti

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhiluba. Illustreeriv foto.
Juhiluba. Illustreeriv foto. Foto: Toomas Huik

Harju maakohus mõistis täna pika aresti mehele, kes juhtimisõiguseta autojuhtimise eest saadud karistuse kandmise ajal tabati taaskord autoroolist.

Politsei tabas 5. juulil Peterburi teel autoroolist 28-aastase Veljo, kes parasjagu kandis osade kaupa talle kohtu poolt määratud 15-päevast aresti juhtimisõiguseta sõitmise eest.

Täna, 6. juulil mõistis Harju maakohus mehele karistuseks 20 päeva aresti, karistust hakkas mees kohe kandma ning ka osade kaupa karistamist kohus talle enam ei võimaldanud.

Kokku peab Veljo arestimajas viibima veel 27 päeva.

Veljo on juhtimisõiguseta autoroolist tabatud ainuüksi tänavu kolm korda, sama teo eest on teda korduvalt ka varem karistatud.

Ka veokijuhina töötanud mehel pole juhiluba kunagi olnud. 

«Tegemist on inimesega, kes järjepidevalt ja teadlikult eirab elementaarseid reegleid. Politsei peab oma kohuseks takistada sellelaadsete tegelaste liiklusesse naasmist võimalikult pikaajaliselt,» ütles Põhja prefektuuri liiklusjärelvalve teenistuse juht Elari Kasemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles