Politsei tabas Tallinna kesklinnas poeakna lõhkujad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei sai täna öösel kell 00.18 teate, et Narva maantee alguses on lõhutud poe aknaklaas ning mõni minut hiljem võeti teos kahtlustatavad kinni.


«Paari minuti pärast sündmuskohale jõudnud patrull nägi sündmuskoha lähedal kõndimas kolme noormeest, keda asuti kontrollima. Asjaolude tuvastamise käigus pistsid kaks noormeest jooksu. Üks neist, 19-aastane Artjom, saadi kätte Maneeži tänava sisehoovi prügikastist ja teine, 17-aastane Dmitri, Gonsiori tänavalt,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andres Sang.

«Kuna oli kahtlus, et poest jõuti ka midagi varastada, pandi ajutiselt kinni liiklus Narva maanteel, et kontrollida, kas tänavale pole poest võetud asju maha visatud. Midagi siiski ei leitud ja ka sündmuskohale saabunud poe esindaja kinnitusel midagi varastatud polnud. Kinnipeetud toimetati politseijaoskonda, neilt võeti ütlused toimunu kohta ning hommikuks kõik vabastati,» lisas ta.

Artjomile koostati väärteoprotokoll võimuesindaja seadusliku korralduse eiramise eest, Dmitri sai aga kutse tulla noorsoopolitseinike juurde.

Juhtunu asjaolude selgitamiseks on alustatud väärteomenetlus karistusseadustiku paragrahvi 218 (varavastane süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu) alusel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles