Tallinn toetab Sõõrumaa tennisekeskust 2,3 miljoni euroga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondi tennisekeskus.
Tondi tennisekeskus. Foto: Toomas Huik

Täna toimuval Tallinna linnavolikogu istungil läbib kaks lugemist linna tänavuse esimese lisaeelarve eelnõu, milles on 2,264 miljonit eurot ette nähtud suurärimehele Urmas Sõõrumaale kuuluva Tondi tennisekeskuse toetamiseks.

Samuti omandab Tallinn Sõõrumaa tenniseväljakute juurde jääva maa aadressil Marsi 2a 1,2 miljoni euro eest.

Lisaeelarve teksti järgi on see raha mõeldud OÜ-le Tondi Tennisekeskus laste tennisehalli, taastuskeskuse ja riietusruumide tarvis. Tänavuse esimese lisaeelarve sissetulekute ja väljaminekute maht on kokku kaheksa miljonit eurot.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on Tallinn juba aastaid toetanud eraspordibaase. Näiteks on Audentese ujula ehitust toetatud 713 300, Premia Jäähalli ehitust 1,1 miljoni, Kotka staadioni ehitust 679 800,  Kristiine judokeskust 381 500 ja Reval-Spordi ujulakompleksi ehitust 255 900 euroga. Samuti on raha eraldatud A le Coq Arena ja Saku Suurhalli ehituseks.

Abilinnapea sõnul on linn juba aastaid maksnud eraspordibaasidele investeeringutoetust. «Lisaks on linn rajanud mitmetele spordibaasidele juurdepääsuteid ja kommunikatsioone,» selgitas Kõlvart. «Igal aastal oleme toetatud mõnda suuremat eraspordibaasi ning loodetavasti jätkub see ka tulevikus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles