Balti jaama kaks esimest uut perrooni valmivad juuli lõpuks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Balti jaamas lammutatakse praegu kaht vana perrooni ning kohe pärast seda hakatakse ehitama uusi, mis sobivad peagi Eestisse jõudvatele kaasaegsetele rongidele.

Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase ütles Postimehele, et Balti jaama perroone uuendatakse järk-järgult. Praegu lammutatakse kahte esimest. Kui need on uuendatud, siis asutakse järgmiste kallale. Plaani järgi peaks käesoleva aasta lõpuks kõik perroonid uue kuju saama.

Kuna Balti jaamas on praegu kitsas ning raudtee uuendamine käib ka mujal, siis vähendas Elektriraudtee Balti jaamast väljuvate ja sinna saabuvate rongide arvu. Sõitjad peavad niisuguse olukorraga lihtsalt arvestama. Rongid saavad seista vaid olemasolevate perroonide ääres.

Glase sõnul on Eestis suurem osa vanu perroone juba ümber ehitatud, kuid tööd jätkuvad. Tallinnas näiteks on uuendamisel Järve ja Rahumäe rongiootekohad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles