Linnavaraametit hakkab juhtima Einike Uri

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavaraametit juhib Einike Uri.
Tallinna linnavaraametit juhib Einike Uri. Foto: Raepress

Linnavalitsus nimetas äsja loodud Tallinna linnavaraameti juhatajaks Einike Uri.


Uri on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning Tallinna Pedagoogikaülikooli näitejuhi erialal. Ta on töötanud justiitsministeeriumis spetsialistina ning üle kümne aasta siseministeeriumis, muuhulgas osales ta ühe peamise läbirääkijana liitumisläbirääkimisel Euroopa Liiduga, koordineeris välissuhete ja Euroopa Liiduga lõimumise tegevust ning nõustas ministrit ja kantslerit, teatas Raepress.



Rahvastiku ja regionaalala asekantslerina koordineeris Uri viie ja poole aasta jooksul kohaliku omavalitsuse, regionaalarengu ja -halduse, usuasjade ja rahvastiku toimingute valdkonna tegevust.



Alates 2008. aasta maikuust töötab ta rahandusministeeriumis. Esmalt halduspoliitika osakonna juhataja asetäitjana, novembrist aga riigihalduse osakonna juhatajana. Einike Urilt on ilmunud erinevaid publikatsioone, teda on autasustatud nelja teenetemärgiga.



Linnavalitsus nimetas Uri linnavaraameti juhataja ametikohale alates 1. aprillist katseajaga kuus kuud, ametipalgaga 32 500 krooni kuus.



Tallinna maa-ameti ja elamumajandusameti ühendamisega loodud Tallinna linnavaraamet alustab tegevust 1. aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles