Täna algab Tallinna lillefestival

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune lillefestival.
Mullune lillefestival. Foto: Mihkel Maripuu

Täna õhtul avatakse fantastilisi teemaaedu tutvustav rahvusvaheline Tallinna lillefestival 2012.



25. mai õhtul kell 19 ärkab taas ellu Tornide väljaku park, kus avatakse 2012. aasta lillefestival.

Enne muusikalisi elamusi tutvustatakse kõigile külastajatele festivali programmi ning räägitakse ka käesoleva aasta osalejatest. Osalejaid meeskondi on kokku 28 ning neist 21 on pärit Eestist ja seitse välismaalt. Väliskülalistest on esindatud Soome, Saksamaa, Ungari, Leedu, Makedoonia, Prantsusmaa ja Venemaa. Iluaiad on rajatud teemadel «Feng shui aias» ja «Valgus ja värv».

Avakontserdil on sel korral kaks esinejat. Õhtu muusikalist poolt alustab Maarja ja kontsert läheb sujuvalt üle Ultima Thule etteasteks. Mõlemad on lubanud meeldejäävat kontserdiõhtut ning positiivset kultuurielamust kõigile külastajatele.

Lillefestivali suveprogrammi raames toimub Tornide väljaku pargis veel mitmeid sündmusi ning teemaaedade käekäigu ning arenguga saab tutvumas käia kuni 24. augustini, mil toimub lillefestivali lõputseremoonia.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles