Suured karniisitükid kukkusid Teatri Puhveti terrassile

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõuna ajal kukkusid Teatri väljaku ääres asuva Teatri Puhveti terrassile suured karniisitükid, keegi õnneks viga ei saanud.


Viiekordse maja katusekarniisilt tuli umbes kuue meetri ulatuses lahti seda kattev krohvikiht, mis kolme suure tükina alla prantsatas. Kaks tükki kukkusid otse maja esimesel korrusel asuva Teatri Kohviku väliterrassile, kolmas tükk sinnasamasse kõrvale tihedas kasutuses oleva autovärava ette.

Majas rendipinnal asuva Teatri Puhveti juhataja Indrek Pajumetsa sõnul oli tegemist väga õnneliku õnnetusega, sest päikeseline ilm meelitas paljud kohvikukülastajad välja terrassile. «Just enne seda istusid seal inimesed, siis jäi terrass hetkeks tühjaks ja siis sadaski karniis alla,» rääkis Pajumets.

Üks karniisitükk lõi puruks ka terrassi laudpõranda. Ohtlik koht piirati kohe turvalintidega ning töömehed saadeti tõstukiga üles ülejäänud karniisi kontrollima.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles