Stroomi ranna koristamisel leiti nii süstlaid kui viinapudeleid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koristustalgud Stroomi rannas.
Koristustalgud Stroomi rannas. Foto: kaader Reporter.ee videost

Tallinn alustas täna heakorrakuud koristustöödega Stroomi rannas, kus mitusada talgulist sattusid ka ebameeldivate leidude otsa.

Halvale ilmale vaatamata kogunes talgutele mõnisada inimest, mida on tublisti rohkem kui varasematel aastatel, vahendab Reporter.ee.

Abilinnapea Arvo Sarapuu rääkis, et kohale oli tulnud nii noori kui vanu, eestlasi kui venelasi. Palju tuli kohale koolilapsi, kes õpetajate õhutusel üheks päevaks arvuti ees istumisest loobuma nõustusid.

Stroomi ranna läheduses elav Minna Mari, kes käis talgutel teist aastat, ütles, et leidis muuhulgas prügi hulgast ka narkomaanide tegevuse jälgi. «Süstlaid ja siis me leidsime inimese pesa,» ütles tüdruk, et keegi oli parki puude alla endale magamisaseme teinud. Samuti vedeles rannaliival tühje viinapudeleid.

Teine talguline Vitali hindas aga, et varasemate aastatega võrreldes on prügi vähem. «On küll vähem, me juba koristame siin kümme aastat ja sel aastal ei ole nii hull nagu eelmiste aastate tormid, mis tõid palju rohkem sodi ja prügi,» rääkis ta.

Heakorrakuu toimub Tallinnas koordineeritult juba 21. aastat. Praeguseks on välja kujunenud traditsioon lõpetada heakorrakuu tööd Tallinna päevaks, mis toimub 15. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles