Viru hotell avab taas valuutabaari

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sokos Hotel Viru avas Tallinn 2011 Euroopa kultuuripealinna raames Eesti esimese hotellimuuseumi.
Sokos Hotel Viru avas Tallinn 2011 Euroopa kultuuripealinna raames Eesti esimese hotellimuuseumi. Foto: Liis Treimann/Postimees

Sokos Hotel Viru teisel korrusel alustab reedel, 13. aprillil tegevust valuutabaar, mis paiknes nõukogude ajal samas kohas, kuid oli tunduvalt väiksem.

«Valuutabaar on sündinud otseselt meie külaliste ootustest lähtuvalt,» ütles Sokos Hotel Viru tegevdirektor Anu Soosaar. Ta lisas, et pea igal hotellimuuseumi ekskursioonil on inimesi, kes tahaksid esitada lisaküsimusi või pikemalt juttu ajada, kuid seni oli see piiratud aja ja ruumi tingimustes keeruline.

Alates 14. aprillist lõppevad hotelli muuseumiekskursioonid valuutabaaris, kus saab vaadata dokumentaalfilme, sirvida Viru hotelli avamisaasta kirjandust, uurida muusikat või lihtsalt giidiga edasi vestelda. Valuutabaari muusikavalik on pärit ainult 1970-80ndatest aastatest. Baaris saab maksta eurodes.

Valuutabaar hakkab olema avatud iga päev alates kella 11 päeval kõigile, mitte ainult muuseumikülastajatele. Hotellimuuseumi piletihinnad ja ekskursioonide väljumisajad ei muutu.

Viru juubeliaasta raames toimub mh veel vanade töötajate kokkusaamine 5. mail kell 17, majaekskursioon linnarahvale toimub 17. mail kell 16 ja tasuta muuseumikülastus samal päeval kell 17.30. Kõigile üritustele tuleb ette registreerida. Mai alguses avatakse II korruse fuajees koostöös Kumuga ka näitus 1972. aasta Eesti maalikunstist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles