Politsei lõpetas Laagna Rukkilille õnnetuse uurimise

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laagna Rukkilille lasteaia redelil hukkus mullu novembris 3-aastane laps.
Laagna Rukkilille lasteaia redelil hukkus mullu novembris 3-aastane laps. Foto: Priit Simson

Politsei lõpetas mullu novembris Tallinna Laagna Rukkilille lasteaias hukkunud 3-aastase poisi surma põhjuste kohtueelse uurimise ning edastas kriminaalasja materjalid Põhja ringkonnaprokuratuurile.

«Prokurör tutvub praegu toimikuga ja analüüsib kogutud tõendeid ning otsustab seejärel edasised sammud,» ütles prokuratuuri pressinõunik Arno Põder Postimehele.

Tema kinnitusel pole praegu kellelegi selles kriminaalasjas kahtlustust ega süüdistust esitatud. Mis ajaks prokurör otsused teeb, ei saa Põdra sõnul öelda, kuid tema kinnitusel on see prioriteetne juhtum.

Möödunud aasta 16. novembril hukkus Laagna Rukkilille lasteaia õuealal 3-aastane laps, kes libises ronimisredelil, jäi pulkade vahele kinni ning väidetavalt lämbus. Juhtumi asjaolude väljaselgitamiseks alustas prokuratuur kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 117 järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles