Algas Tallinna talvemustusest puhastamine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavapuhastusauto.
Tänavapuhastusauto. Foto: Mihkel Maripuu

Käesoleval nädalal alustasid Tallinna kommunaalameti lepingupartneritest tänavapuhastusfirmad puistematerjalide kokkukogumist kergliiklusteedelt, ühissõidukite peatustes ja magistraaltänavatelt.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg ütles, et kevadkoristustööd hoogustuvad järgmisel nädalal ja saavutavad suurima jõudluse ilmselt aprilli keskpaigaks.

«Loomulikult sõltuvad koristustööd õhutemperatuuridest ning seniks, kuni temperatuur püsib jätkuvalt madalal, säilitame ka valmisoleku libeduse- või lumetõrjeks,» lisas Sulg. «Eeldades, et selleks aastaks on lumesajud möödas, kavatseme lõpetada kevadkoristustööd 1. maiks.»

Seoses kevadiste koristustöödega ootab kommunaalamet kõigilt linnakodanikelt mõistvat suhtumist, kuna linnas on tavapärasest rohkem hooldusmasinaid, esineb liikluse takistusi ja paratamatult kaasneb töödega ka teatav müra, mis võib ajutiselt häirida öörahu.

Samuti on oodatud kõik kinnistuomanikud puhastama talvemustusest oma kinnistuga külgnevaid kõnniteid, et koostöös saavutada parim tulemus linna puhastamisel ja tolmuvabaks muutmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles