TV3: reformierakondlased hääletasid tasuta ühistranspordi vastu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: Liis Treimann / Postimees

Reformierakondlased Valdo Randpere ja Remo Holsmer käisid täna Tallinna tasuta ühistranspordi hääletusel ning andsid oma hääle selle idee vastu.

Täna Solarise keskuses hääletanud Randpere ja Holsmer üritasid leebelt protesteerida hääletuse korralduse üle, viidates puuduvatele boksidele, mistõttu hääletus pole salajane, vahendasid «Seitsmesed uudised».

Oma hääletussedelitel märkisid nad risti lahtrisse «ei». «Mina seda jama küll ei taha,» ütles Randpere. «Ma arvan, et ühistranspordiga on Tallinna linnas liiga palju probleeme selleks, et neid lahendada just sellega, mida Tallinna linna ühistranspordile vaja ei ole, et teha need probleemid veel hullemaks,» põhjendas ta oma valikut. Randpere lisas, et ühistransport on alafinantseeritud ja kvaliteedile ei panustata piisavalt.

Holsmer ütles, et tema arvates on transpordi hea kvaliteet suurem väärtus kui see, et linnavalitsus soovib ühistranspordi sotsiaalteenuseks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles