Tallinna Linnateatris tuleb lavale Paavo Piigi näidend «Keti lõpp»

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Piik.
Paavo Piik. Foto: Liis Treimann

Tallinna Linnateatri taevalaval avatakse homme kiirtoidukoht - publikule serveeritakse värske kodumaine näidend, Paavo Piigi kirjutatud «Keti lõpp».

«Keti lõpp» on noore dramaturgi Paavo Piigi teine näidend, mille sündmused arenevad reedese päeva jooksul ühes kiirtoidukohas, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Selge on see, et nagu Tšehhovi «Kirsiaed» ei räägi kirsikasvatajate keerulisest elust, siis see tükk ei räägi rämpstoidust või tervislikust toitumisest, ta räägib nendest inimestest, kes siit teadlikult või juhuslikult läbi käivad,» ütles lavastaja Priit Võigemast.

«Mõni inimene tuleb siia üksindust otsima, mõni tuleb sööma, mõni tuleb pärast tööd, mõni enne tööd, ta on kuidagi universaalne koht, kõike võib juhtuda, on mingid inimesed, kes on minu jaoks koondkujud, kes tähendavad midagi selles ühiskonnas. Üritasin nad kokku korjata ja vaadata, mis siis tuleb,» rääkis näidendi autor Paavo Piik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles