Reformierakonna vastlaliug suleb homme Viimsis teelõigu

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastlakuklid.
Vastlakuklid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Reformierakonna korraldatud vastlaürituse tõttu on homme Viimsis suletud Pargi tee üks osa.

Laupäeval on kell 10st kuni 18ni Viimsis suletud Pargi tee läbisõit lõigul Pargi tee-Alpikanni tee ristmik kuni Viimsi mõisa spordiväljakute sissesõiduni.

«See on laste turvalisusega seotud,» selgitas ürituse korraldaja, reformierakonna Viimsi piirkonna juhi Märt Vooglaid. Ta kinnitas, et on tegu vaikse teelõiguga, kus sõidab paar autot, aga kuna lapsed võivad liulaskmise ajal seal kelkudega ringi joosta, siis pannakse tee siiski kinni. Vooglaiu sõnul on tegu vastlaüritusega, mis on mõeldud kõigile Viimsi elanikele, kus pakutakse hernesuppi ja vastlakukleid.

Küsimusele, kui palju inimesi kohale ootate, vastas Vooglaid: «Viimsis elab 16 000 inimest, ma loodan, et kõik kohale ei tule.» Kukleid olevat tellitud 500-600. Kuigi teelõik pannakse kinni kella 10st, algab üritus keskpäeval ja peaks läbi saama kella viieks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles