Raua tänava soodussaun sai uue lepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raua tänava saunas antakse igal jõuluajal ka kodututele võimalus end puhtaks pesta, soojad riided saada ja kõht täis süüa.
Raua tänava saunas antakse igal jõuluajal ka kodututele võimalus end puhtaks pesta, soojad riided saada ja kõht täis süüa. Foto: Peeter Langovits

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet sõlmis uue lepingu OÜ-ga Kempens Raua tänav 23 asuva sauna soodustingimustel kasutamiseks.

Vastavalt lepingule saavad pensionärid, Murtud Rukkilille märgi omanikud, Tšernobõli veteranid ja õpilased kasutada sauna sooduspiletiga.

Sooduspilet pensionäridele ja Murtud Rukkilille märgi omanikele neljapäevast reedeni maksab 30 krooni, laupäeval ja pühapäeval 40 krooni. Õpilased vanuses kuni 18 aastat ja Tšernobõli veteranid saavad neljapäevast pühapäevani sauna 20 krooni eest, alla 7-aastased lapsed saavad aga saunatada tasuta.

Sauna täispileti hind on 50 krooni.

Raua tänava saun on avatud neljapäevast pühapäevani kell 11-21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles