Tallinnas on piletita reisijate ja valesti parkijate arv vähenenud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletikomposter
Piletikomposter Foto: Margus Ansu

Tallinnas vähenes lõppenud aastal nii ühistranspordis piletita sõitjate kui ka valesti parkivate autojuhtide arv.

Lõppenud aastal algatas Tallinna munitsipaalpolitsei ühistranspordis piletita sõitmise eest 30 853 menetlust, aasta varem algatati menetlusi 44 212, ütles munitsipaalpolitsei pressiesindaja BNSile.

Trahve määrati lõppenud aastal summas 591 306 eurot, aasta varem oli trahvisumma 927 268,55 eurot. Ühistranspordis piletita sõitmise eest algatatud menetluste arv ja määratud trahvide summa on 2010. aasta omast oluliselt väiksem seetõttu, et lõppenud aasta esimesel poolel oli munitsipaalpolitseil kasutusel leebem taktika, kus suunati sõitjaid trahvimise asemel piletit ostma.

Valesti parkimise eest alustas munitsipaalpolitsei lõppenud aastal Tallinnas 15 149 menetlust, aasta varem oli alustatud menetluste arv 17 402. Trahve määrati valesti parkimise eest mullu 296 280 euro ulatuses, aasta varem ulatus trahvisumma 315 663,15 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles