Tallinn tunnustab oma sponsoreid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lastehaigla.
Tallinna lastehaigla. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tallinna linnavalitsus tunnustab homsel istungil lõppeval aastal linna asutuste, linna äriühingute või sihtasutuste toetajaid aasta sponsori, pikaajalise sponsori, kuld- või hõbesponsori tiitliga.


«Ehkki toetajate hulk ja toetussummad on viimasel kolmel aastal olnud langustrendis, tuleb seda enam hinnata neid, kes ikkagi toetusvõimaluse leiavad ja heldust üles näitavad,» märkis abilinnapea Merike Martinson Raepressi vahendusel.

Sotsiaal- ja tervishoiuamet teeb ettepaneku tunnistada 2011. aastal Tallinna linna aasta sponsoriks Helmut Anier (postuumselt) ja AS Kanal 2. Helmut Anieri enam kui 30 000 euro suurune pärandus oli toeks ehhokardiograafi ostmisel. Kanal2 toetas 48 000 euroga laste kõnniroboti ostmist

Pikaajaliseks sponsoriks soovib linn tunnistada Tauno Kangro ja Fazer Eesti AS. Kangro käe alt on mitterahalise kingitusena väärtusega 3200 eurot tulnud auhinnad lastehaigla parimatele töötajatele. Fazer Eesti AS on andnud 8000 euro väärtuses tasuta toodangut Tallinna Linnateatri külastajatele pakkumiseks.

Linna kuldsponsoriks nimetatakse Salme Tuvikene, AS Sokotel, AS Espak, Jcdecaux Eesti OÜ, Neste Eesti AS, Nordecon AS, Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS, Selver AS, Swedbank AS ja AS Eesti Ajalehed.

Linna hõbesponsoriks nimetatakse Helmi Arendi (postuumselt), Merike ja Aare Kaarma, Tiit Kõuhkna, AS LTT, AS Prike, AS EMT, AS Igepa Libra Vitalis, AS Rautakirja Estonia, Bureau Veritas Eesti OÜ, Eesti Oikumeeniline Abistamisorganisatsioon Kanadas, Elisa Eesti AS, Koivusaaren Pursiseura RY, OÜ Wiseman Interactive, Raadioreklaami OÜ ning Tele2 Eesti AS.

Sihtasutusele Tallinna Lastehaigla annetati meditsiinilise aparatuuri ostmiseks, preemiateks ja auhindadeks parimatele töötajatele, nõuandetelefoni «Lastearst kuuleb» ülalpidamiseks, lastehaigla autodele kütuse ostmiseks, patsientidele tasuta lastetoidusegud, mängutubade sisustuse ja videoaparatuuri ostmiseks.

Elevantide ülalpidamisega (vaderileping) toetati Tallinna Loomaaeda. Tallinna Linnateatrile anti tasuta lavastusmaterjale ning maiust teatri külastajatele. Sponsorid toetasid ka Pelgulinna sünnitusmaja loote tsentraalse jälgimise süsteemi ostmist ning laste soolakambri ehitamist Päevakeskuses Käo.

Linna kuldsponsor on füüsiline isik, kes annetab linna asutusele, linna äriühingule või sihtasutusele rahalise või mitterahalise kingitusena aasta jooksul 6400 eurot või enam ning juriidiline isik, kes annetab 12800 eurot või enam. Linna hõbesponsor on füüsiline isik, kes annetab linna asutusele, linna äriühingule või sihtasutusele rahalise või mitterahalise kingitusena aasta jooksul 3200–6399 eurot ning juriidiline isik, kes annetab 6400–12799 eurot. Linna pikaajaline sponsor on füüsiline või juriidiline isik, kes on olnud viis aastat (järjest) linna hõbe- või kuldsponsor.

Linnapea annab 2011. aasta kuld- ja hõbesponsoriks ning aasta ja pikaajaliseks sponsoriks tunnistatutele tänukirjad üle 21. detsembril vastuvõtul Poska majas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles