Menukirjanik muretseb ohtlikult lagunenud vabrikuhoone pärast

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keilas hukkus vana tehasehoone seinapaneeli all mees.
Keilas hukkus vana tehasehoone seinapaneeli all mees. Foto: Keila linnavalitsus

Populaarne kirjanik Erik Tohvri muretseb Keilas tühjalt seisva ja laguneva vabrikuhoone pärast, kus alles hiljuti hukkus seinapaneeli varingu tõttu inimene.

«Hooneid ümbritsev suur krunt oli algselt aiaga piiratud, aga see aed oli esimene, mis varaste ja vandaalide ohvriks langes,» rääkis Õhtulehele Erik Tohvri. Tema sõnul on vabriku lähedal elavad inimesed pöördunud korduvalt nii linnavalitsuse, politsei kui turvafirma G4Si poole, kuid see pole metallivaraste tegevust seni lõpetanud.

«Telefonivestluses juhtiva linnaametnikuga tegin ettepaneku varemed õhku lasta, et niimoodi vähemalt varisemisoht kaotada, aga vastus oli jällegi sama – eravaldus, pealegi pidavat omanik pankrotis olema ja temalt ei saa midagi nõuda,» tõdes kirjanik.

Kinnistusraamatu järgi on Tuula tänaval asuv kinnistu vahetanud omanikku kolm korda ja praegu peaks kompleks kuuluma osaühingule HIMS Investments.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles