Nõmme Turg nimetatakse ümber Tallinna Turgudeks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe turg.
Lasnamäe turg. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavalitsus otsustas esitada linnavolikogule otsuse eelnõu, mille kohaselt nimetatakse Nõmme Turg ümber Tallinna Turgudeks.


Nõmme linnaosa valitsuse hallatav asutus Nõmme Turg asutati 2008. aastal Tallinna linnavolikogu otsusega, eesmärgiga korraldada kaubandustegevust Nõmme turul, teatas Raepress.

2010. aastal moodustati asutusele eraldi struktuuriüksused Nõmme Turg, Lasnamäe Turg ja Mustamäe Turg, kuna alustati kahe viimati nimetatud turu väljaehitamist.

«Tänaseks päevaks on mõlemad turud valminud ja kaubandustegevuseks avatud, mistõttu on asutuse tegevus märkimisväärselt laienenud ning asutuse nimi ei ole enam kooskõlas tegevuse ulatusega,» märkis abilinnapea Arvo Sarapuu.

Tallinna Turud hakkab alluma ettevõtlusametile. Pärast volikogu otsuse vastuvõtmist muudab linnavalitsus vastavalt asutuse põhimäärust ning muudatusi arvestatakse linna 2012. aasta eelarves.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles