Nõmme linnaosavalitsus tegi lumekoristajale trahvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Nõmmel eile.
Tallinnas Nõmmel eile. Foto: Postimees.ee lugeja

Nõmme linnaosa ei ole rahul tänavate lumest puhastamisega ning ähvardab selle eest vastutavat AS-i Teho suurte trahvide ning lepingu lõpetamisega.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul on linnaosa heakorraspetsialistid kaks päeva pidevalt kontrollinud lumesaju tagajärgede likvideerimist. «Kurb tõsiasi on see, et linnaosa lepingupartner AS Teho pole seni veel sahaga paljudele väiksematele tänavatele jõudnudki,» ütles Vakra.

Eile tegi Nõmme linnaosa valitsus AS-le Teho ettekirjutuse, mille alusel peetakse lepingujärgsest summast kinni 15000 krooni. Täna hommikul sai firma teise ettekirjutuse summas 20 000 krooni.

«Pole välistatud, et kui täna päeva jooksul olukord ei parane, siis sellele lisandub veel üks ettekirjutus, millega kaasneb samas suurusjärgus summa kinnipidamine. Nõmme linnaosa valitsus kaalub hetkel tõsiselt firmaga linnaosa tänavate hoolduslepingu lõpetamist,» selgitas Vakra.

Eile tegi Nõmme linnaosa valitsus lumesaju tagajärgede likvideerimiseks lisatellimuse OÜ-le Kalsep, kes alustas ööl vastu tänast Nõmme keskusest eilse päeva jooksul tekkinud lumekuhilate äravedu, et vältida lume sulamisega kaasnevat uputust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles