Tallinnal pole enam tungi panka vahetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra
Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra ütles Postimees.ee'le, et tänu SEB otsusele Tallinna linnal otsest tungi panga vahetuseks enam ei ole.

«Aga me oleme pikalt kaalunud võimalusi ka teistes pankades oma arveldusi teha ja lisaks SEB-le ka mõnes teises pangas kontsernikonto loomist,» lisas Kendra. «See ei ole välistatud, aga kindlasti ei tee me mingit otsust ülepeakaela.»

SEB teatas täna hommikul, et katab kõigile Likviidsusfondi investoritele fondiosaku ümberhindlusest tekkinud kahju. Tallinna linnavalitsus on SEB Likviidsusfondi paigutanud 70 miljonit krooni ja oleks ilma SEB tänase otsuseta kaotanud 9,1 miljonit.

Kendra sõnul on linnal seni koostöö SEB-ga hästi laabunud. «Juhtum pani meid muidugi mõtlema, aga see paneb teiselt poolt mõtlema ka panga, et kliendid on väärtuslikud ja nendega tuleks rohkem suhelda, eriti kui käes on raskemad ajad,» arvas finantsdirektor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles