Räägu tänava 660 000 eurot maksnud uuendus sai valmis

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Arvo Meeks

Mustamäel asuva Räägu tänava 660 000 eurot maksma läinud uuendustööd said valmis.

Kommunaalameti tellimusel tehtud Räägu tänava Mustamäe tee ja Mooni tänava vahelise 550 meetri pikkuse teelõigu rekonstrueerimistööde eesmärk oli jalakäijatele ja jalgratturitele paremate ja ohutumate liikumisvõimaluste loomine ning olemasoleva sõidutee rekonstrueerimine ning sajuveekanalisatsiooni rajamine, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Ehitustööde mahus rajati tänavale 5,5 meetri laiune kahesuunaline asfaltkattega sõidutee. Tänava paarisarvuliste aadressidega küljele rajati kolme meetri laiune asfaltkattega kergliiklustee ning vastasküljele kahe meetri laiune asfaltkattega kõnnitee. Liikluse rahustamiseks rajati kolm künnist ning Algi tänava ja Mooni tänava ristmikele tõstetud ristmikud. Parkimisvõimaluste parandamiseks rajati 41 parkimiskohta. Tänavale paigaldati leed-tehnoloogial põhinev tänavavalgustus. Ülekäiguradadele paigaldati erivalgustus ning vaegnägijate liikumise hõlbustamiseks braikivid.

Projektdokumentatsiooni koostas Teedeprojekt OÜ. Ehitustööd tegi AS TREV-2 Grupp ja ehitustööde lepinguline maksumus oli ligi 666 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles