Pillak: Pääsküla gümnaasiumi põhikooliks muutmist peab põhjendama

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnne Pillak.
Õnne Pillak. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimehe Õnne Pillaku sõnul tuleb Pääsküla gümnaasiumi põhikooliks muutmist Nõmme elanikele selgitada.

«Plaanitav koolivõrgu muudatus Nõmmel on muutus, mis otseselt mõjutab meie laste tulevikku. On elementaarne, et selliseid suuri otsuseid tutvustatakse enne langetamist kogukonnale, ainuüksi juba selleks, et muudatustega kaasnevad hirmud ja teadmatus maha võtta,» ütles Pillak partei pressiesindaja vahendusel.

«Pääsküla gümnaasiumi muutmine põhikooliks on mõte, millest on räägitud aastaid. Võimalik, et see on mõistlik. Tundub aga, et praegu on see muutus natuke ehmatav uudis inimestele, mistõttu ei võeta seda vastu rõõmustades,» lisas ta.

Pillaku sõnul hakkab Pääsküla gümnaasiumiga seonduvaid muudatusi arutama volikogu hariduskomisjon kolmapäevasel istungil.

«Mulle tundub, et mõistlik oleks võtta hetkeks aeg maha. Linnaosavalitsus võiks huvilistele korraldada haridusameti esindajatega Nõmmel kohtumise ja seejärel saab otsustada, kuidas edasi minna,» arvas Pillak.

Linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjon arutab Pääsküla gümnaasiumi ümberkorraldamist kolmapäeval kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles