Radissoni hotelli katusele mõnda aega ei pääse

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast eilset ärevat sündmust otsustas Radisson Blu Sky Hotel hotelli juhtkond katuse kõigile huvilistele aprilli lõpuni sulgeda ning peab seni plaani, kuidas tulevikus sarnaseid sündmusi vältida. 

Eile istus ligi tunni Tallinna südalinnas asuva hotelli katuseserval üks noormees. Pealtnägijate sõnul teatas häirekeskusele juhtunust hotelli administraator kella 12.30 paiku. Kella 13.10 paiku oli hotelli ees kaks päästeautot ja kiirabibrigaad, ala oli piiratud ohutuslintidega. Politsei tegi kõik, et meest aidata. Kell 13.30 lahkus noormees katuse äärelt ning ärev olukord lõppes.

24. korrusel asuva Lounge24 töötajate sõnul ei pannud nad tähele hetke, kui noormees üle klaaspiirde ronis. Kohe ei osatud ka midagi kahtlustada, sest restorani terrassil käiakse tihti pildistamas ning linnavaadet nautimas.

«Pärast eilset sündmust panime selle katuse täiesti kinni,» sõnas Radisson Blu Sky Hotel hotellijuht Vitali Makejev. Terrass jääb eranditult kõigi jaoks suletuks talvehooaja ehk aprilli lõpuni. 

«Et see oleks täiesti turvaline. Kui mõnele inimesele tuleb pähe midagi taolist, et väljapääs sinna oleks täiesti võimatu,» selgitas hotellijuht otsuse tagamaad. 

Kuigi hotelli katusepiirded vastavad nõuetele, kaalutakse Makejevi sõnul võimalust seda veel turvalisemaks muuta. «Nüüd on meil aprilli lõpuni aega nende piiretega midagi ette võtta,» ütles Makejev. 

Hotelli 24. korrusel asuv Lounge24 jääb avatuks ka talvehooajal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles