Tallinna volikogu valis revisjonikomisjoni juhiks Helve Särgava

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helve Särgava.
Helve Särgava. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavolikogu valis neljapäevasel istungil revisjonikomisjoni juhiks sotsiaaldemokraat Helve Särgava.

Keskerakonna fraktsiooni esimehe Mihhail Kõlvarti sõnul on hea tava, et revisjonikomisjoni esimehe koht kuulub opositsioonile, teatas Keskerakonna pressiesindaja BNSile. Seetõttu hääletasid kõik Keskerakonna fraktsiooni liikmed peale ühe opositsioonikandidaadi Helve Särgava poolt.

«Soovisime, et revisjonikomisjon jääks opositsiooni juhtida ning selleks toetasime sotsiaaldemokraat Helve Särgavat. Mul on hea meel, et proua Särgava leidis enne hääletamist aega ka fraktsiooniga kohtumiseks ning saime kuulda tema mõtteid komisjoni esimehe ameti osas,» selgitas Kõlvart.

Valimisreglement näeb ette, et komisjoni esimees ja aseesimees valitakse korraga, esimeheks saab enim hääli saanud kandidaat ning aseesimehe positsiooni saab häältesaagilt teisele kohale jäänud kandidaat.

«Selleks, et aseesimehe koha saaks seejuures Keskerakonna kandidaat Enno Tamm, leidsime, et Tamme poolt võiks hääletada tema kandidatuuri volikogule esitanud Tiit Terik,» ütles Kõlvart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles