Video: Mart Luik lubas annetada osa aseesimehe palgast heategevuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRLi fraktsiooni kuuluv linnavolikogu aseesimees Mart lubas talle tõenäoliselt määratavast hüvitisest kolmandiku annetada vähihaigetele.

Tõenäoliselt kiidab Tallinna linnavolikogu tänasel istungil heaks volikogu aseesimeeste hüvitise suurusega 2000 eurot kuus. IRLi fraktsiooni kuuluv volikogu aseesimees Mart Luik ütles, et peab seda hüvitist aseesimehe tööpanuse eest liiga suureks ja otsustas seetõttu suunata kolmandiku hüvitisest püsiannetusena vähiravifondi «Kingitud elu».

«Volikogu aseesimehe töö on osaleda volikogu juhatuse liikmena volikogu töö juhtimises ja samaaegselt ka volikogu töös. See nõuab küll mitu korda rohkem aega kui volikogu lihtliikme kohustuste täitmine, kuid ometi pole täna volikogule esitatud hüvitis sellises suuruses põhjendatud. Seetõttu ei toeta ka IRLi fraktsioon volikogule heakskiitmiseks esitatud volikogu esimehe palka ja aseesimeeste hüvitist. Hoopis proportsioonidest väljas on volikogu esimehe Mihhail Kõlvarti palk 5288 eurot. See pole õigustatud ei töömahu ega tema rolliga Tallinna juhtimisel,» ütles Luik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles