Keda on saatnud parkimisäpardused, poolik ülikoolitee ning kiireim lend Tallinna võimuladvikusse? (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapeakandidaadid
Tallinna abilinnapeakandidaadid Foto: Kollaaž

Seitse Tallinna abilinnapeakandidaati ootavad neljapäeval linnavolikogu heakskiitu. Kes nad on ja missugused seni vähem teada faktid kõnelevad nende eest? 

Kui volikogu heaks kiidab, vastutab uues linnavalitsuse koosseisus Eha Võrk Tallinna linnavaraameti; Andrei Novikov linnaplaneerimise; Aivar Riisalu ettevõtluse ja innovatsiooni; Tõnis Mölder sotsiaal- ja tervishoiuameti; Vadim Belobrovtsev hariduse, kultuuri ja spordi; Kalle Klandorf kommunaal- ja transpordiameti ning munitsipaalpolitseiameti; Züleyxa Izmailova keskkonnaameti ja kaasamise eest. Kogu meeskonda juhib linnapea Taavi Aas. 

Tallinna abilinnapeakandidaatidest noorim on 28-aastane Tõnis Mölder, vanim aga 61-aastane Kalle Klandorf. 2015. aastal Keskerakonnaga liitunud Vadim Belobrovtsev on teinud aga kiireima ja kõrgeima lennu abilinnapeakandidaadiks. Kandidaatidest on kõrghariduseta Tõnis Mölder ning Züleyxa Izmailova.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles