Vaimselt ebastabiilne mees loobib Lasnamäel mööblit aknast välja (1)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Munitsipaalpolitseile (mupo) laekus järjekordne kaebus Lasnamäel aknast prügi välja loopiva mehe suhtes, kes sel korral oli kaheksanda korruse aknast välja lennutanud mööblit ja täismõõdus ukse.

Mupo piirkonnatöö inspektor käis kohal olukorraga tutvumas ja vestles korteriühistu esimehega. «Ühistu esimehega rääkides selgus, et tegemist on vaimselt ebastabiilse kodanikuga, kes on psühhiaatriahaiglas arvel. Ust ta ei ava ja mingit kommunikatsiooni temaga arendada ei ole võimalik. Majaelanikud on hirmunud, sest kui mehele taas kriisiperiood kätte jõuab, muutub tema käitumine prognoosimatuks. Varem on kodanik aknast välja visanud köögitehnikat,» rääkis inspektor.

Ühistu on piiranud ohtliku ala piirdelindiga ning hoiatava sildiga «Ohutsoon, lendab mööblit!». Ühistu esimehele anti soovitus pöörduda viivitamatult piirkondliku politseikonstaabli poole. «Mehe käitumine näitab, et ta kujutab endast ohtu ümbruskonnale ja inimestele. Iga päev on tegelikult potentsiaalne ohupäev, viimased fotod näitavad, et mööbli detailid ja uks on maandunud sõiduteele. Õnn, et siiani pole keegi kannatada saanud. Andsin tungiva soovituse kohe politseisse pöörduda, vajadusel aga kaasata lisaks politseile ka meedikud,» lausus inspektor.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles