Fotod ja videod: Harjumaal juhtus hommikul libeda tõttu hulk autoõnnetusi (1)

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal on täna varahommikust libedate teeolude tõttu juhtunud rida liiklusõnnetusi, vähemalt neli inimest on saanud vigastada.

Politsei soovitab tänaste libedate teeoludega olla liikluses ettevaatlik.

Veok kraavis Tallinna ringteel

Tallinna ringteel Rae vallas juhtus täna hommikul liiklusõnnetus, kus kaubik Mercedes-Benz teelt välja sõitis. Kaubik paiskus külili kraavi.

Ahelavarii Tallinna-Paldiski maanteel

Harjumaal Keila vallas põrkasid täna hommikul kokku kolm sõiduautot, sündmuspaigalt viidi haiglasse kaks inimest. Politsei sai esimese väljakutse kell 8.15.

Tallinna-Paldiski maantee 33. kilomeetril esialgse info järgi Haapsalu suunas liikunud Toyota juht kaotas sõiduki üle juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku Volkswageniga. Neile sõitis omakorda otsa Toyota taga liikunud sõiduauto Honda. Õnnetuspaigalt toimetati haiglasse kaks inimest.

Sündmuskohal olid libedad teeolud.

Kolm avariid Peterburi maanteel

Tallinnas toimus täna hommikul kella 7.30 paiku Peterburi maanteel pealinna suunduval suunal kolm avariid, mis takistavad Iru sillal liiklust.

Põhja prefektuurist öeldi, et Iru sillal on kolm avariid ja esimesest õnnetusest sai politsei teate kell 7.20. Mitu sõidukit avariides osales pole teada, küll aga on vähemalt ühes autos viibinud inimesed saanud viga.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles