Politsei palub jalakäijale otsa sõitmist näinute abi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eile toimus Tallinnas liiklusõnnetus, kus juht sõitis otsa teed ületanud jalakäijale ning lahkus sündmuskohalt.

29. oktoobril kella 17.13 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Männiku tee 104B juures, kus seni tuvastamata juht sõitis otsa teed ületanud 32-aastasele mehele. Esialgsetel andmetel oli jalakäija alkoholijoobes ning ületas tänavat selleks mitte ettenähtud kohas. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Õnnetuses osalenud sõiduk on tuvastamisel, esialgsetel andmetel juhtis sõidukit naisterahvas. Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel võtta ühendust infotelefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile: pohja.lmt@politsei.ee.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati kaks narko- ja 18 alkoholi tarvitamise tunnustega mootorsõiduki juhti.

Kuna kätte on jõudnud lörts ja talvised teeolud, soovitab politsei paigaldada sõidukitele talverehvid. Autoomanik peab mõtlema läbi oma igapäevased või -nädalased sõidud ning selle järgi hindama, millal suverehvid välja vahetada. Enne talverehvide alla panemist tuleb veenduda, et need on terved ning mustrisügavusega vähemalt 4 mm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles