Kalamaja noortepeolt viidi politseisse 16 purjus alaealist (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter.
Alkomeeter. Foto: Ants Liigus

Politsei viis Tallinnas Kalamajas peetud noorte sünnipäevalt jaoskonda 16 alkoholijoobes alaealist. 

Laupäeval kella 23 ajal said politseinikud väljakutse Vana-Kalamaja tänaval asuvatesse MTÜ Teoteater ruumidesse, kus üks nooruk pidas oma 18. sünnipäeva. Põhja prefektuuri teatel tegid politseinikud kindlaks, et peol viibis ka 16 alkoholi tarvitanud alaealist.

Kesklinna politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko ütles, et noored viidi politseijaoskonda, kus nende suhtes alustati väärteomenetlust ning hiljem anti nad üle lapsevanematele.

Mirošnitšenko lisas, et menetluse käigus selgub, mis teole järgneb. «Sõltuvalt noore varasemast taustast leitakse koos lastekaitsega alaealisele loodetavasti parim mõjutusvahend,» ütles ta. Rahatrahv on Mirošnitšenko sõnul vaid üks vahend ning ennekõike püütakse leida alternatiivne viis noore käitumise mõjutamiseks – selleks võib olla liitumine näiteks mõne programmiga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles