Pirita Kose lasteaiale pandi nurgakivi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita Kose lasteaed sai nurgakivi.
Pirita Kose lasteaed sai nurgakivi. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Pirita linnaosas algasid 144 uue lasteaiakohaga ja 2,7 miljonit eurot maksma mineva Pirita Kose lasteaia ehitustööd, mis kestavad kava kohaselt kümme kuud ning peaksid valmima tuleval suvel.

«Lasteaiakohtade probleem on olnud suur ning Pirita Kose lasteaia rekonstrueerimine on kindlasti suur samm edasi selle mure lahendamiseks,» ütles Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder.

Abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul jätkab linn lasteaiakohtade loomist vastavalt lasteaedade arenguprogrammile aastateks 2013–2021. «Vaatamata sellele, et linnas on praegu üle 350 vaba lasteaiakoha, on vajadus kohtade järele mõningates linnapiirkondades säilinud, Pirita on üks nende seas. Siinsete perede jaoks oleme alustanud töid uue lasteaia ehitamiseks,» lausus Kõlvart.

Pirita Kose lasteaia ehitushanke võitis Pro Ehitus OÜ, OÜ Tafrix ja KRTL OÜ ühispakkumus, ehituslepingu maksumus on ligi 2,7 miljonit eurot.

Uus lasteaed ehitatakse aadressile Kose tee 58, olemasoleva lasteaia kinnistule. Seni kahes väiksemas hoones tegutsev lasteaed saab ehitustööde käigus endale ühe suurema ja nüüdisaegsema hoone koos suure õuealaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles