Politsei leidis Harjumaal kadunuks kuulutatud eaka mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants.
Ants. Foto: Põhja prefektuur

Politsei leidis reede õhtul Harjumaal Kose vallas Kose-Uuemõisa alevikus kadunuks jäänud 72-aastase Antsu, kes oli neljapäevast saadik teadmata kadunud.

Ants leiti kella viie paiku ning kiirabi toimetas mehe haiglasse, teatas politsei esindaja reede õhtul.

Kose-Uuemõisa alevikus elav Ants läks neljapäeva õhtul jalutuskäigule ning oli sellest ajast kadunud, edastas Põhja prefektuur. Politsei hakkas Antsu otsima neljapäeva õhtul, otsingutesse kaasati ka koerad ning appi võeti päästjad ühes termokaameraga. Meest leida ei õnnestunud ning reede hommikul jätkati otsinguid. Antsu otsisid lisaks politseinikele ka vabatahtlikud päästjad, pääste- ja otsingugrupp ning mitmed teised vabatahtlikud.

Põhja prefektuuri politseimajor Valdo Põder sõnas, et metsaminekut planeerides tuleb kindlasti arvestada oma tervisliku seisundiga ning eakamatel seenelistel soovitab politsei üksi metsa pigem mitte minna. Kui ühe seenelise tervis halveneb, saab paariline abi osutada ja kutsuda ning üksinda minnes tuleb öelda lähedastele, kuhu minnakse ning millal plaanitakse naasta.

Ka sõnas Põder, et lähedased peaksid eakatele sugulastele selgitama, miks on vajalik metsa minnes kaasa võtta mobiiltelefon. Lapselaps võiks vanavanemale näidata, kuidas saab seadmes oma asukohta näha. Kui see info jõuab meieni, siis saame väga täpselt määratleda kadunud asukoha, lisas politseimajor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles