Fotod ja video: politsei lasi põgeneda üritanud Audil rehvi puruks (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei oli sunnitud reede õhtul Harjumaal peatumismärguannet eiranud sõiduki peatamiseks tulirelva kasutama.

Politsei sai eile kell 20.59 teate, et Loo alevikus seisab auto, mille  juht võib olla joobes. Kell 21.07 märkas patrull autot, mis juba liikus ja tegi politseinike silme all kerge avarii, riivates aeda. Politsei peatumismärguannetele juht ei reageerinud.

Kui politsei üritas autost mööda sõita, et seda sundida peatuma, siis tegi sõiduk  järsu manöövri ning sõitis sisse politseiauto tagumisele kõrvalistuja kohale.

21.19 kasutas politseinikud sundpeatamiseks relva, lastes kaks hoiatuslasku õhku. Hoiatuslaske tehti kohas, kus ümbruses ei olnud hooneid ega inimesi. Audi juht ei reageerinud, seejärel tehti sõiduki kõrvalistuja koha rehvi üks lask.

Rehv läks küll tühjaks ja sõiduki kiirus vähenes, pärast seda võeti vastu otsus, et politseinikud peatavad ise Audi oma autodega.

Kell 21.20 politseisõiduk peatas Audi, sõites tagumise juhipoolse küljele sisse, millepeale Audi kaotas juhitavuse  ja peatus vasakpoolses tee servas. Politseinikud viisid 30-aastase juhtimisõiguseta mehe jaoskonda, et selgitada välja mittepeatumise asjaolud. Alkoholijoove selgub peale ekspertiisi.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles