Fotod ja video: Tallinnas põrkas mootorratas kokku sõiduautoga (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kotka ja Tondi ristmikul juhtus täna kella 18.30 paiku liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku sõiduauto ja mootorratas.

Juhid ei saanud süüdlase osas omavahel kokkuleppele ja nii kutsuti kohale politsei. Kuna aga keegi viga ei saanud, ei hakanud politsei asja menetlema ja juhtum liikus edasi kindlustuse kätesse.

Postimees kirjutas eile õhtul, et esialgsetel andmetel sooritas Audi juht Kotka tänavalt Tondi tänavale vasakpööret. Manöövrit sooritades sõitis Audi juhi sõnul peatunud autode tagant läbi vastassuunavööndi liikunud mootorrattur talle küljepealt sisse.

Õnnetuses osalenud mootorratturi versioon juhtunust on aga teistsugune. Mootorratturi sõnul oli Postimehes algselt Audi juhi poolt levitatud informatsioon vale, sest tema sõitis igati reeglipäraselt ja hoopis Audi sõitis talle ootamatult peateele ette. Mootorratturi sõnutsi olevat autojuht hiljem oma süüd ka tunnistanud. Seda pärast mootorratturi taga sõitnud auto pardakaamera video nägemist.

Postimees palub esialgses loos avaldatud valeinformatsiooni pärast vabandust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles