Fotod: mupo sõidab nüüdsest silmatorkavate autodega (4)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna munitsipaalpolitsei neli uut ametiautot ja patrullbuss on saanud uue välisilme, nii et nüüd on sõidukit tänavapildis juba kaugelt näha.

Sel aastal toimunud ideekavandite konkursi võidutöö tegi läbi mitu muudatust, nii et autode välimus on vastavuses Tallinna uue visuaalse identiteedi nõuetega.

«Tegemist on nägusa ja linnapildis hästi märgatava lahendusega,» ütles mupo juhataja Aivar Toompere. «Oleme tulemusega igati rahul. Kuidas autod linlastele meeldivad, seda näitab aeg. Igatahes täna sõidavad autod kohe presentatsiooni järel tööpostile. Tehke tänase päeva jooksul foto mupo uuest autost ja saatke meie Facebooki sõnumitesse. Esimene linnapildis jäädvustatud autofoto autor saab väikese kingituse. Kõik fotod avaldatakse FB autode pildigaleriis,» lubas Toompere.

Selle aasta lõpuks saab mupo veel neli uut Jeepi, mis hakkavad  välja nägema samasugused. Aga juba lähiajal hakkavad munitsipaalpolitseinikud kandma uut, tumesinist vormiriietust.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles