Lasnamäel põhjustas elektripliidi sisse lülitanud koer tulekahju

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Tallinnas Lasnamäel asuvas kortermajas lülitas üksi koju jäänud koer eile õhtul sisse elektripliidi, millest alguse saanud tulekahju õnnestus päästjatel kiiresti kustutada.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai häirekeskus eile kell 16.49 teate, et Lasnamäel Ümera tänaval tuleb kortermaja esimese korruse korteri köögi aknast suitsu. Päästjad sisenesid akna kaudu kööki, kus töötas elektripliit ning pliidil põlesid pannid ja toit, vähesel määral oli tuld võtnud ka köögimööbel. Päästjad kustutasid tulekahju kella 17.09-ks.

Inimesi õnnetuse hetkel kodus ei olnud, seevastu võttis päästjaid vastu korteris olnud koer. «Tema oma tervise üle ei kurtnud, üleüldse jäi mulje, et tegemist on ka pahanduse autoriga – tõenäoliselt suutis loom vajutada käima pliidi ning kuumuse mõjul süttisid sellel põlema asjad,» ütles pressiesindaja, kelle sõnul oli tegu küllaltki ebatavalise õnnetusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles