Teisipäevast muutub liikluskorraldus Haabersti ringristmikul

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates teisipäevast, 16. maist muutub liikluskorraldus Haabersti ringristmikul ning Paldiski maanteel ja Rannamõisa teel.

Seoses tehnovõrkude ja teeületuste ehitustöödega suletakse lõiguti mõned sõidurajad, kuid sõidukite läbipääs tagatakse minimaalselt ühel sõidurajal,» teatas kommunaalamet. Ehitajate teel liikluskorraldust ei muudeta ja järgmisel nädalal jalakäijatele liikluskorralduse muudatusi ei tehta.

Liikluspiirangud Haabersti ringristmikul, Paldiski maanteel ja Rannamõisa teel kehtivad kuni juulikuu esimese nädalani. Siis jõuavad Haabersti ristmiku rekonstrueerimistööd järgmisesse etappi ja kehtestatakse täiendavad liikluskorralduslikud muudatused ning ümbersuunamised.

Kommunaalamet palub liiklejatel, sealhulgas jalakäijatel, järgida ajutiste liikluskorraldusvahendite nõudeid ning arvestada, et piirangute tõttu on liiklus piirkonnas häiritud ning varuda rohkem aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles