Kesklinna valitsus korraldab spordihallis lustliku emadepäeva

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rein Säinas

Tallinna kesklinna pered saavad laupäeval, 13. mail tähistada emadepäeva üheskoos Tallinna spordihallis (Herne 30).

«Üheskoos tegutsemine pakub kindlasti rõõmu kõigile pereliikmetele ja seepärast ei oota me emadepäeval spordihalli ainult emasid ja lapsi, vaid ka isasid,» ütles Kesklinna vanem Taavi Pukk. «Sügisel osutus väga menukaks sportlik isadepäev, mispeale soovisid osalejad sarnaste ettevõtmiste kordamist. Emadepäeval otsustasime siiski esiplaanile seada enamasti emaga seonduvad naiselikud oskused, mis isadelegi kasuks tulevad ja mille omandamine pakub kogu perele võimalust lustlikult aega veeta.»

Nii näiteks saavad pereliikmed üheskoos või eraldi osaleda kaheksas erilaadses tegevuses: harjutada lõbusat zumba-tantsu, õppida esmaabivõtteid, osaleda sportliku takistusraja läbimises või punuda koolitatud juuksuri juhendamisel patsi, kusjuures selle kunsti algtõed tehakse isadele eraldi selgeks. Kohal on füsioterapeut, kes näitab lihtsamaid massaaživõtteid ja harjutusi koos lastega võimlemiseks. Meisterdamisnurgas õpitakse valmistama väikseid kingitusi. Lisaks loositakse välja üllatuskingitusi aktiivsemate osalejate vahel. Kõik emadepäeva tegevused on osalejatele tasuta.

Spordihalli uksed avatakse kell 10.30, start antakse kell 11. Tingimata on vaja kaasa võtta vahetusjalatsid.

Linnaosavanema sõnul peetakse Kesklinna emadepäeva laupäeval, et jätta õige päev, pühapäev, peredele isekeskis olemiseks. «Emadepäeval tahab kindlasti iga perekond nautida väärtaega isekeskis. Soovin, et see oleks kõigile üks ütlemata tore ja südamlik päev ning tervitan kõiki emasid nii Kesklinnas kui mujal Tallinnas ja Eestis,» ütles Pukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles