Fotod: Vakra kleepis oma reklaami võõra auto peale

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ennast Rainer Vakra meeskonnaks nimetav seltskond kleepis võõra auto täis kleepse, mis väidavad, et tegu on romuga ja lubavad omaniku leidmise eest sada eurot.

«Oi, ma suutsin paar päeva tagasi ärrituda! Rainer Vakra ja tema paganama meeskonna peale! Meie auto oli täis kleebitud kleepse, kuna tema arvates on auto romu.. kes mida romuks peab .. jah, meil autol on rehv tühi, aga seda ka põhjusega, kuid see selleks. Nimelt tema meeskond kleepis, meie autole kleepsud peale meie kodumaja taga, kus on juba viimased 13 aastat olnud meil parkimiskoht,» kirjutas autoomanik Nõmmekate Facebooki-lehel.

Ta oli ka helistanud kleepsudel olnud telefoninumbrile, kust lubati tulla autoklaase liimist puhastama, kuid tagasi ei helistatudki.

«Uurisime ka Mupost ning politseist ning mõlemad soovitasid teha avalduse, kuna see on siiski minu isikliku vara rikkumine ning liigitub vandalismi alla. Eks paistab, mis sellest saab, aga mina olen küll väga pettunud.. Eriti «tore» valimiskampaania!» kirjutas autoomanik.

Autoomanik küsis ka kleepsul lubatud sadat eurot. «Selle peale hakkas tibi telefonis kokutama ja ütles et tuleme ikka kohale. Aga ma võin auto garaaži ajada küll päevaks, kui vaja on, et oma sada eurot kätte saada,» kirjutas autoomanik.

«Meie eesmärk on romuautod teisaldada ja seeläbi vabastada parkimiskohad elanikele . Meiega on liitunud kümneid vabatahtlikke ja vabandan, kui oleme eksinud. Konkreetse autoomanikuga oleme juba üheskoos sõbralikult lahenduse leidnud. Aga üle Tallinna oleme märgistanud rohkem kui sada romu ja lõppu ei paista kahjuks tulevat. Teisipäeval alustame koos omanikega ka reaalselt romuautode teisaldamist. Aitame leida lahendust, et elanikud ei oleks sunnitud parkima haljasaladele, naaberhoovidesse jne. Ja rõõm on tõdeda, et meie tegevus on saanud palju positiivset vastukaja. Iga päev pöördutakse meie meeskonna poole abipalvega, et palun tulge ka meile appi. Näiteks täna oleme saanud üle kümne kirja konkreetse aadressiga, kus autoromu vajab märgistamist ning teisaldamist,» ütles Vakra Postimehele.

Sotsiaaldemokraat Rainer Vakrast räägitakse kui sotside linnapeakandidaadist eelolevatel valimistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles