Tallinna heakorrakuu avati talgutega Lasnamäel

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peeti Lasnamäel Pae pargiga külgneval maa-alal Tallinna kevadise heakorrakuu avatalgud, millel osalesid linnavalitsuse liikmed ja linna töötajad ning vabatahtlikud.

Talgud korraldas Lasnamäe linnaosavalitsus koostöös Tallinna keskkonnaametiga. Talgulistele pakuti ka talgusuppi, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul korraldatakse Tallinnas kevadist heakorrakuud, mille  eesmärk on jätkuvalt lüüa linn läikima ning korrastada koduümbrust, juba 26. korda. «Tegemist on pikemaajalise omavalitsuse keskkonnakampaaniaga, milles löövad kaasa asutused, ettevõtted, asumiseltsid, korteriühistud ning koolinoored,» ütles Sarapuu ja lisas, et heakorrakuul osalema on oodatud kõik, kes tahavad puhtama kodulinna heaks midagi ka oma kätega ära teha. Tänavune heakorrakuu kestab kuni 13. maini.

Esimesed koduümbruse koristustalgud toimuvad Tallinna linnaosades 8. aprillil ja Tallinna Botaanikaaias 15. aprillil kell 11 ning 18. aprillil kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles