Tallinn remondib nädalavahetustel tiheda liiklusega tänavaid

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun

Tallinna Teede ASi teetööliste brigaadid remondivad sel nädalavahetusel mitut tiheda liiklusega tänavat.

Teetööd toimuvad Narva maantee Lauluväljaku tõusu ja Laagna tee Raadiku viadukti piirkonnas, Ehitajate teed freesitakse ja asfalteeritakse lõigus Nurmenuku ringist kuni Kadaka teeni ja Sõpruse puiesteed Tammsaare teest kuni Keskuse tänavani.

Lisaks neile suuremahulistele freesimis- ja asfalteerimistöödele on soodsate ilmade korral plaanis nädalavahetusel korrastada ka palju teisi kevadist hooldusremonti vajavaid tänavalõike. Autojuhtidel palutakse hoolikalt järgida teetööde piirkonda paigaldatud liiklusmärke.

Tallinna linna teedel ja tänavatel teeb freesimis- ja asfalteerimistöid seitse brigaadi. Lisaks teeb üks brigaad vanalinna sillutistöid ja üks brigaad korrastab teepeenraid.

Tallinna kommunaalameti hooldusosakonnast saadud andmetel on Tallinna Teede AS alates 27. märtsist, kui käivitus esimene suvist asfaltbetoonsegu tootev asfalditehas, remontinud 25 000 ruutmeetrit asfaltkatet ning paigaldanud 5900 tonni asfaltbetoonsegu.

Hooldusremonttöid magistraalidel ning ühistranspordiga seotud teedel ja tänavatel tehakse 15. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles