Keskturu juures kodutu surnuks pussitamises süüdistatav mees astub kohtu ette (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pussitamine Keskturu juures.
Pussitamine Keskturu juures. Foto: Martin Ilustrumm

Harju maakohtus algab esmaspäeval kohtuprotsess mehe üle, keda süüdistatakse mullu suvel Tallinna kesklinnas kodutu mehe surnuks pussitamises, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistab tapmises Mihhail Šapovalovit (29), keda ähvardab süüdimõistmisel 6- kuni 15-aastane vanglakaristus.

Süüdistuse järgi pussitas Šapovalov mullu 26. juuni öösel Tallinnas Keskturu lähedal kodutut meest, kes suri saadud vigastustesse kohapeal.

Toonastel andmetel sai häirekeskus 17 minutit pärast südaööd teate Keskturu peatuse läheduses pingil lebanud teadvuseta mehest. Kohale saabunud kiirabiarstid elustasid 44-aastast torkehaavadega meest, kuid tema elu ei õnnestunud päästa.

Paarkümmend minutit pärast kuriteost teada saamist pidas politsei sündmuskoha lähistel Šapovalovi kinni ning prokuratuuri taotlusel ja kohtu loal ta vahistati.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles