Tallinn sulgeb maist trolliliini number 9

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trolliliin number 9 suletakse.
Trolliliin number 9 suletakse. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tallinn sulgeb maist trolliliini number 9 Keskuse – Kopli, mis on järjekorras juba viies sulgemisele minev trolliliin.

Trolliliini number 9 hakkab alates 2. maist teenindama bussiliin number 72 Keskuse – Kopli ja liinil hakkavad sarnaselt liinidega number 42 ja 43 sõitma hübriidbussid, ütles Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo BNSile.

Läinud aasta 1. jaanuarist sulges Tallinn Väike-Õismäele viivad trolliliinid number 6 Väike-Õismäe – Kaubamaja ja 7 Väike-Õismäe – Balti jaam, juba varem olid suletud trolliliin number 2 Mustamäe – Estonia ja number 8 Väike-Õismäe – Vabaduse väljak. Neid trolliliine asendavad bussiliinid number 24, 24A ja 22.

Pärast trolliliini number 9 sulgemist jääb Tallinnas tööle vaid neli trolliliini: number 1 Mustamäe – Kaubamaja, number 3 Mustamäe – Kaubamaja, number 4 Keskuse – Balti jaam ja number 5 Mustamäe – Balti jaam.

Trolliliinide sulgemise põhjusena on linn nimetanud vanade Škoda trollide amortiseerumist ja otsust nende asemele uusi trolle enam mitte soetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles