Fotod: politsei otsib Tartu maantee viadukti all juhtunud liiklusõnnetuse tunnistajaid (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Tartu maanteel juhtus möödunud neljapäeva õhtul õnnetus, milles põrkasid kokku reisibuss ja veoauto. Politsei palub kaasliiklejate abi, et selgitada välja raudteeviadukti all toimunud õnnetuse täpsemad asjaolud.

Eelmisel neljapäeval kell 17.47 juhtus Tallinnas Tartu maanteel raudteeviadukti all liiklusõnnetus, milles osalesid liinibuss Volvo ja maastur Toyota Land Cruiser.

Liiklusõnnetuse käigus sõitis liinibuss Järvevana tee alguses asuva raudteeviadukti all maha Toyota vasakpoolse küljepeegli.

Politsei on tänulik, kui ühendust võtaksid Toyota taga sõitnud hõbedast värvi sõiduauto Opel Meriva juht ning Opeli taga liikunud hõbedast värvi Honda FRV juht, kes võisid liiklusõnnetust pealt näha. Samuti palub politsei ühendust võtta ka kõikidel teistel liiklejatel, kes kirjeldatud õnnetust pealt nägid.

Tunnistajatel palub politsei helistada telefonil 612 3000 või kirjutada aadressil pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles