Tallinn plaanib laiendada ka teisi kesklinna koole (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Adolfi gümnaasiumi põhikool hakkab tegutsema Vana-Kalamaja tänaval.
Gustav Adolfi gümnaasiumi põhikool hakkab tegutsema Vana-Kalamaja tänaval. Foto: Jaanus Lensment

Tallinn kavatseb sarnaselt Gustav Adolfi Gümnaasiumi algklasside maja ehitusega laiendada ka teisi kesklinna koole, ütles abilinnapea Mihhail Kõlvart ERRile neljapäeval.

«GAGi projekt ei saa jääda unikaalseks. Juba praegu me arutame, kuidas samal viisil arendada ja laiendada reaalkooli, Westholmi gümnaasiumi. Tegelikult see protsess juba käib,» rääkis Kõlvart rahvusringhäälingu uudistesaatele AK.

Tallinna Reaalkooli uus hoone plaanitakse ehitada praeguse koolihoone hoovi ning kooli direktori sõnul on aastaid kestnud teemas viimastel kuudel olnud märgatavaid arenguid. Lähikuudel loodetakse lõpetada detailplaneering ja seejärel on kool valmis avama lähemalt ka kogu uut kontseptsiooni.

Ka Jakob Westholmi Gümnaasiumi direktor Rando Kuustik ütles ERRile, et nende kooli uus hoone peaks tulema parkla asemele ning sinna võiks tulla algklasside õppehoone ja võimla.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles