Fotod: päästjad harjutasid Swissotelis tulekahju kustutamist

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Päästjad harjutasid täna Tallinna kesklinnas Swissotelis kõrghoone tulekahju kustutamist, sellised õppused toimuvad enne Eesti eesistumise algust kõigis suuremates Tallinna hotellides.

Õppus ehitati üles häirekeskusesse tulevale teatele, et Swissoteli 19. korruse numbritoas on puhkenud tulekahju ja korrusel on ka kannatanuid. Politsei õppusele kaasatud ei olnud, küll aga neli päästemeeskonda ja operatiivkorrapidaja, kes koostöös kiirabi ja hotelli turvameeskonnaga olukorda lahendasid.

«Eestist saab juba mõne kuu pärast ELi eesistuja riik ja see toob meie riiki suure hulga väliskülalisi, kes viibivad hotellides ja restoranides,» ütles Põhja päästekeskuse kommunikatsioonijuht Annika Koppel.

Enne seda viivad päästjad kõigis suuremates Tallinna hotellides, paljudes toitlustusasutustes ja veel mitmes hoones läbi õppuse, et olla tuttav nende hoonete ja ruumide eripäradega.

Õppus algas kell 11.30 ja lõppes kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles