Tallinna TV nõukogu valis uue juhatuse liikme

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna TV uus juht Revo Raudjärv on lubanud katta pool telekanali kuludest reklaamist laekuvate rahadega.
Tallinna TV uus juht Revo Raudjärv on lubanud katta pool telekanali kuludest reklaamist laekuvate rahadega. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna Televisiooni nõukogu valis reedel uueks juhatuse liikmeks Revo Raudjärve, edastas rahvusringhäälingu uudisteportaal.

«Revo Raudjärv on tuntud telenägu, kes on üsna kaua töötanud televisioonis, tunneb maja, tunneb kolleege, on olnud üks paremaid saatejuhte. Tal on ka kogemus mõne ettevõtte juhtimises. Tal oli väga põhjalik nägemus Tallinna Televisiooni tööst ja see kallutaski otsustamise tema poole,» sõnas nõukogu esimees Kalle Klandorf.

Raudjärvest saab Toomas Raagi kõrval teine Tallinna TV juhatuse liige.

Jaanuari lõpus kutsus Tallinna linnavalitsus Allan Alaküla tagasi sihtasutuse Tallinna Televisioon (TTV) nõukogust, ühtlasi määrati sihtasutuse nõukogu liikmeks Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.

Sihtasutuse nõukogu koosseisu kuuluvad Leonid Mihhailov, Andres Kollist, Kaja Laanmäe, Toivo Tootsen ja Aini Härm ning Kalle Klandorf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles